CENA I NAČIN ISPORUKE

Način isporuke: Pre svake isporuke kupac će biti kontaktiran telefonom, radi dogovora i potvrde o tačnom vremenu i mestu isporuke. Dostavu robe vršimo isključivo do stambenog objekta i kupac je obavezan da obezbedi istovar iste.

Robu dostavljamo sopstvenim dostavnim vozilima, svakog radnog dana od 10-18h, uz odgovarajuću nadoknadu , prema dogovoru. Dostava je moguća najranije 3-7 dana nakon porudžbine. Robu ne dostavljamo nedeljom, tj. roba poručena u subotu, biće isporučena u ponedeljak.

Cena  proizvode iz ponude, izražena je u dinarima.  Obavezujemo se  da ćemo isporučiti proizvod najkasnije 7 dana od dana porudzbine istog, u dogovorenom roku i u ispravnom stanju.

Kupac se obavezuje da prilikom prijema poručenih proizvoda, proveri količinu i ispravnost istih. Naknadne reklamacije ne mogu biti uvažene.

Kupac ima mogućnost plaćanja kao fizičko ili pravno lice. Pravno lice će za poručenu robu dobiti profakturu a roba će biti isporučena po uplati iste, najkasnije 7 dana od dana izvršene uplate. Fizičko lice vrši plaćanje gotovinom, uplatnicom

Cena stola bez PDV-a 12.000 rsd